2014. április 14., hétfő

La dolce vita!

Csoki. Krémes, habos, fekete csoki, tejcsoki, kókuszos, gyümölcsöt burkoló, édesen olvadó. A ChocolArt csodaműhelyében isteni dolgokat ízlelhet az ember. 

























A tulajdonosok két üzletet üzemeltetnek. A nemrég a Lövőház utcai mellett egy újabb, a turisták által gyakran látogatott Váci utca közelében nyílt csokoládéparadicsom termékei a tulajdonosoknak hála hívogatóan édesre sikerültek. Az utóbbi, kávézóként is funkcionáló bolt papírjai egyébként annyira frissek, hogy alig száradt meg rajtuk a pecsét.

A gyermekkora óta fanatikus csokoládérajongó Szücs Gabriella bevallása szerint boldogságot árul. A saját csokidrazsék mellett hazai termékeket is forgalmaz. Ilyenek például a Fabric csokik és a Levande is. Ez utóbbi egyféle különleges mintájú design édesség. Az üzletben természetesen mindenféle finomság megtalálható: drazsék, prémium csokik, sajátos ízvilágú étcsokik, mint például a meggyes,  vagy az isteni fahéjas mandula, de az étcsokis eper es a fehércsokis málna is nagyon kelendő. Persze olyan is akad, aki a csokis mazsolákat imádja!

A Váci utcáról nyíló Piarista köz 1-ben található boltban egyebek mellett újdonságként kapható a sokféle mini palacsinta kézműves lekvárral és friss gyümölccsel, valamint érdemes megkóstolni a hely egyik favoritját, a helyben készített fagyit is friss limonádéval és gyümölcsös jégkockával!

Mivel a ChocolArt szeretné, ha jól működő rendszerük és isteni csokijaik másoknak is örömet szereznének, ezért franchise-ban is gondolnak. Ha szerencsések vagyunk, az egyelőre családi vállalkozásként működő boltocskákat nem csak a fővárosban, hanem szerte az országban is megtaláljuk majd!


fotó: Galló Krisztina by fotogallo
A ChocolArt oldalát ezen a linken találjátok.  
Az üzletekben található termékekkel és a boltokkal kapcsolatos legfrissebb információkat a Facebook oldalukon nézhetitek meg! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése