2013. május 5., vasárnap

Belevágtunk!

Madárcsicsergéses tavaszi nap volt, az az igazi első, arcot és lelket melengető napsütés, amely azonnal szirombontásra szólítja fel a virágokat, és arra késztet, hogy feltűrt nadrágszárral kiüljünk sütkérezni a teraszra, és elkészítsük a kedvencünket: az idei első, jeges mentás limonádét.

Szürcsöltük a frissítő italt és az elmúlt időszak munkáiról beszélgettünk. Mindannyian sokat dolgozunk, szeretjük amit csinálunk. Egyikünk konferenciákat szervez, másikunk pedig az írásban jeleskedik. Én vagyok a csapatban a fotós. Fotózom. Szívvel-lélekkel. Nem tudnék élni nélküle. Munkánk során mindhárman rengeteg emberrel találkozunk. Nem csoda hát, hogy ott és akkor, miközben a szívószállal kevergettük a körbe-körbe táncoló mentaleveles jégkockákat, megszületett az ötlet! Kössük össze a három területet, csináljunk valamit közösen, olyat, ahol másoknak is mesélhetünk, kreatívkodhatunk, és megmutathatjuk ki vagy mi az, amit érdekesnek találunk, ami tetszik nekünk.




Belevágtunk. Jöttek az ötletek, tervek, vágyak, míg végül összeállt online magazinunk első száma, mely a Menta Magazin névre hallgat. Hogy miért éppen ez lett a neve? Mert szeretjük magát a növényt, a levelek formáját és mintázatát, az ízét, a menta színt, a mentolos rágót vagy csokit, és a különleges mentás recepteket, és mert mindig valami újat jelent nekünk. Épp mint amikor az első meleg tavaszi napon megisszuk az első jeges, mentás limonádét.

Reméljük Ti is annyira fogjátok szeretni, mint ahogy mi!

Szeretettel,

Évi, Kriszta, Lia


fotó: Galló Krisztina by FOTOGALLO
stylist: Csiszér Évi by Tudatos Életért Egyesület, Galló Kriszta


1 megjegyzés: