2014. december 2., kedd

Medveimádat

Évi szokta mondogatni mosolygós, fejcsóválós sóhajtások közepette, hogy "Gallóci, Te egy nagy gyerek vagy!" Igaz, igaz. Most meg, hogy két kislányom is van már, ismét "jogosult vagyok" különféle csodás játékok beszerzésére. Remélem, már mind láttátok az őszi Menta Magazint (ha pedig mégsem, akkor gyorsan megnézitek és azt válaszoljátok, hogy naná!), ahol indítottunk új rovatokat is, többek között egy "játékok természetesen" fejezetet, melyben igyekszünk megmutatni a számunkra kedves, érdekes játékokat (főleg hazai készítőktől, forgalmazóktól, de kitekintünk külföldre is).
Van az a kategória, amit úgy szoktam hívni "azonnalkell". Na, ezek a kis mackók pontosan ebbe a kategóriába tartoznak...Van komoly ruhatáruk, kis kiegészítőik, de még fenyőfát és adventi naptrát is készítettek hozzájuk!!! Ámulat!








Várjuk ám a Ti javaslataitokat is, ha magatok készítetek, forgalmaztok a rovathoz kapcsolódó játékokat, kiegészítőket, vagy simertek olyat, aki ezt teszi, és mi szívesen bemutatjuk a Játékok természetesen fejezetben:)


1 megjegyzés: