2013. november 14., csütörtök

Betta virágosat álmodott

Az ágyneműk, a bögrék, a tányérok, a tortaállványok.... óóóóó, mind kell nekünk! Betta megmutatta a katalógust, amelyből a karácsonyi fotózáshoz válogathatunk az általa forgalmazott termékek közül, és meg kell mondjuk őszintén, hogy nem bírtuk letenni! Gyönyörű mind!
Riportalanyunk két kisgyerekével és a férjével érkezett a stúdióba, és bár így is nagy volt a jövés-menés aznap, azért sajnáltam, hogy a fehér kölyökkutyusukat nem hozták magukkal.





A Menta Magazinban található cikk folytatását itt olvashatjátok:


Újra divat a békebeli

Az elcsépelt ajándékok és unalmas lakberendezési tárgyak világán akart változtatni a Dekorál-lak projekt megálmodója, Bócsai Betta. Nem titok, hogy egyre nagyobb a kereslet a szép, minőségi, mégis megfizethető portékák iránt. A 2010 óta létező és 2013-től webshopként is működő cég tulajdonosának első szerelmei például a porcelánok voltak, azután pedig az egyik dolog hozta magával a másikat.


A főiskolai kereskedelmi és külkereskedelmi végzettségű tulajdonosnak az egész sztori pusztán hobbinak indult, ami aztán aránylag gyorsan, három hónap után teljes embert követelt. Betta csak olyan típusú termékeket forgalmaz, amelyekben örömét leli. A szállítmányok érkezése olyan, mintha karácsony lenne: csupa meglepetés.Az új termékek, márkák keresési fázisa és a weboldal létrehozása szó szerint éjjel-nappal ment heteken át. A továbbra is főállásban dolgozó anyuka éjszaka és hétvégén dolgozott a projekten, de most már jobb a helyzet. Mivel a férj is sokat segít, a teher egy része lekerül a cégvezető válláról. 


A változatosság gyönyörködtet 

A porcelánról mindenkinek általában az idősebb korosztály által vásárolt étkészletek, teáskészletek jutnak eszébe, pedig ezek a kerámiák abszolút megfelelnek a mai kor igényeinek és még elegánsak is. Egy porcelán bögre vagy piperetáska névnapra, egy csésze és kiöntő szülinapra remek ajándék lehet. Betta szerint az igazán szép porcelánok nemességet sugároznak, mint például a Royal Albert stílusú porcelánok. Először ezekből szerzett be néhány régebbi darabot. Mindig valami olyasmit keresett, ami mai, vidám, színes és fiatalos, de mégis elegáns. Így talált rá a boltban is megtalálható márkákra, stílusra.


A Lisbeth Dahl porcelánok Dániából érkeznek, de ezen kívül Angliából és  Németországból is vannak szép darabjai. Most látott napvilágot egy tüneményes, különleges és magas minőségű magyar, kézzel készült kerámia, a Sofie’s Home, aminek a termékei szintén egyedülállóan csodásak. Mivel ezeknek a termékeknek a nagy része még teljesen új az itthoni piacon, így nem nagyon lehet előre tudni, mi az, amit szeretnek a vevők és mi az, amit nem annyira. Éppen emiatt Betta egy-egy áruból csak néhány darabot tart raktáron, és inkább sűrűbben, kisebb mennyiséget rendel. Természetesena a Dekorál-lak egyéni igényeket is kielégít: nem egyszer keresték meg a boltot például olyasmivel, hogy egy házfelújítás miatt specilális darabokra lett volna szüksége a megrendelőnek. Ezekben az esetekben Bettáék rugalmasan állnak a kérésekhez.
 
„Én is nagyon szeretek kézműveskedni. Jó ideig csináltam sajátkezűleg ajándékokat, vagy funkcionáltam újra különböző lakberendezési tárgyakat. Manapság sajnos már nincs rá sok időm, de néha még most is elkap a hév. A húgom esküvőjére például én csináltam a dekorációt, aminek hatalmas sikere volt! Senki nem gondolta, hogy kézzel készült minden egyes darab. Persze a gyerekekkel is igyekszem közösen alkotni, amennyire lehet. A fiam öt és fél éves. Fiú, így ő  azért olyan rettenetesen nem kapható az ilyen dolgokra, bár legtöbbször szívesen csatlakozik. A lányom pedig még csak most kezdi el a kézművességet, ő két éves múlt.” 

 
Merjünk nagyot álmodni



Karácsonyra retro mérleg rusztikus szakácskönyvtartóval, vagy egy különleges, mintás törölköző szett a barátnőnknek... Minden évben új és új termékek jönnek, folyamatos a megújulás. Ráadásul exkluzív és rusztikus ajándéktáskákat is árusítanak, hogy az embernek ne kelljen az ajándékvásárlás után még csomagolópapírért is rohangálnia. Tényéeg mindenre gondolnak.A Dekorál-lak a Lisbeth Dahl magyarországi képviseletét és a Sofie’s Home itthoni és kelet-európiai képviseletét is megkapta. A különféle márkák megtartva a régiből a nagyobb forgalmat bonyolított darabokat évente kétszer új árukészletet hoznak ki, aminek köszönhetően Bettáék is folyamatosan meg tudnak újulni, és ezi ideális egy bolt számára. Ennek jegyében a cég 2013-tól már bemutatóteremmel is rendelkezik, és a jövőben egy saját bolt megnyitását is tervezik. Sok sikert kívánunk nekik!





Bejegyezte: Kriszta
fotó: Galló Krisztina by fotogallo
stylist: Csiszér Éva
cikk szövege: Németh Lívia

Dekorál-lak oldalt itt találjátok.
Betta FB oldalát pedig itt.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése